Kopi Bali - Balijská káva jemně mletá
Hlavní esence kávy Kintamani ze severu Bali, spočívá v ovocném patře a nebeské citrusové vůni. Obklopí všechny vaše smysly a ponoří vás do sladké útěchy. Většina Balijských farmářů na svých kávových plantážích, pěstuje své kávovníky spolu s citrusovými plody, což vysvětluje jejich lahodnou ovocnou chuť. Kintamani káva 100% arabica vyniká úžasným tělem s tóny čokolády, ořechů a karamelu, které podtrhuje sladké ovocné aroma.
Kategorie: | Produkty |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
Kintamani je okouzlující místo na severu Bali, které je proslulé svými kovovými plantaži. Díky svým úrodným vulkanickým půdám, které se nacházejí mezi dvěma centrálními sopkami, Mt Batukaru a Mt Agung a příznivým klimatickým podmínkám, poskytuje Kintamani dokonalé prostředí pro rozkvět kávových třešní. Kintamani je největším producentem kávy na Bali!
Balijští farmáři praktikují zemědělský styl Subak Abian ( tradiční styl pěstování kávy ), založený na hinduistické filozofii zvané Tri Hit Karana. Filozofie podporuje souznění mezi lidmi, bohem a jejich bezprostředním prostředím. Tuto víru uplatňují místní zemědělci ve svých zemědělských postupech. Zdržují se používání jakýchkoli pesticidů, syntetických hnojiv nebo jiných chemikálií na zpracování půdy a věří v pěstování organického kávového ovoce. Tyto šťavnaté kávové červené plody, jsou farmáři pečlivě ručně sbírány a zpracovávány tak, aby dosáhli perfektní sladké kávy.
ZĚMĚ PŮVODU: Indonésie
SKLADOVÁNÍ: Kávu skladujte na suchém, tmavém místě s teplotou mezi 15–30 °C.
ZPŮSOB PŘÍPRAVY:
Dávka na 1 kávu představuje cca 7-9 gramů mleté kávy. Tedy 1 až 2 kávové lžičky. Kávu zalijte vodou, jejíž teplota by měla mít cca 94°C
SLOŽENÍ: pražená káva, 100% Arabica - jemně mletá
Prodávající: Saya Hidub Bahagia s.r.o..
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.